ه‍.ش. ۱۳۹۰ مرداد ۲۷, پنجشنبه

درباره من .......... MY RESUME

حسین نجمی متولد سال 1361 - 1982  در تهران
لیسانس ارتباطات ( روابط عمومی ) از دانشگاه آزاد  اسلامی واحد تهران جنوب
درسال 1386  - 2007
کسب مدرک آشپزی بین المللی از هتل اوین در سال 1385 - 2006 
این دوره که در زمینه آشپزی ملل مختلف برگزار گردید یکی از کامل ترین دوره های آشپزی در ایران بوده است . مدت این دوره 480 ساعت و در گرایشات آشپزی ایتالیایی – چینی – مرغ و ماکیان – ایرانی – فرانسوی – سس و سالاد – سوپ و ... برگزار گردیده است .
گذراندن دوره 100 ساعته شیرینی و دسر در هتل اوین در سال 1388 - 2009
کسب مدرک نان های حجیم و نیمه حجیم مورد تایید وزارت علوم ایران در سال 1390 - 2011  این مدرک خود شامل 3 مدرک مجزا می باشد .
اصول مقدماتی
خمیرگیر ماهر
فردار ماهر
برگزاری چندین دوره آشپزی و دسر و آموزش این موارد به علاقه مندان
مدیریت رستوران کافی شاپ آلاء به آدرس تهران خیابان نیاوران – خیابان جمشیدیه پلاک 35 در سال های 2000 تا 2007
راه اندازی 3 رستوران در شهرهای تهران ، تبریز و اصفهان
راه اندازی و مدیریت صفحه آشپزی ایرانی در شبکه جهانی فیس بوک از سال 2009 با نزدیک به 200000 عضو
راه اندازی سایت آشپزی ایرانی و بین المللی با همکاری شرکت صفر و یک در سال 1390 - 2011
راه اندازی کارگاه دسر و شیرینی خانگی(به نام کارامل) در اصفهان جهت ارائه به رستوران ها و کافی شاپ ها و همچنین تامین مهمانی ها و مجالس در سال  1390 - 2011
مدخل های ارتباطی با من :
موبایل
989121775113
09370066684
تلفن کارگاه
983116824812
ایمیل email  -  
najmi.hossein@gmail.com
اسکایپ  Skype name -  
hosein najmi
Facebook
najmi.hossein@facebook.com
آشپزی ایرانی
http://www.facebook.com/iranaiancuisine
پیمونه
http://peymooneh.com

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر